fbpx

Om mig

Jeg er certificeret coach i mønsterbrydning og er derudover certificeret systemisk opstiller. Uddannelser, som har ændret mit liv – både privat og professionelt.

Jeg har arbejdet som folkeskolelærer i 14 år, og inden jeg fik min egen virksomhed, arbejdede jeg 3 år på en skole som børn-og unge coach, hvor jeg samarbejdede med psykolog, ledelse, lærerene og forældre om børnenes trivsel . Derudover var en del af mit  arbejde at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen ved kollegial supervision og sparring. 


Certificeringer og uddannelser:

 

  • Certificeret coach i mønsterbrydning ved Sara Tornø
  • Certificeret coach i systemisk opstilling ved Mette Nordahl
  • Uddannet i systemisk opstilling og familieopstilling på ISFO
  • Cool kids vejleder
  • Mindfulness underviser
  • Hverdagens helte

Samarbejdspartner

Stefan Smidt

 Jeg samarbejde ofte med Stefan Schmidt, som jeg også danner par med privat. Stefan er ejer af virksomheden Pro-Meta, hvor han har specialiseret sig i energibehandling og behandling af fysiske skader.  Stefan er tidligere professionel fodboldspiller og har livslang erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem energiniveauer, psyke og fysik.   

Stefan hjælper dig af med din fysiske skade, samtidig med at han hjælper dig med at øge din bevidsthed om aspekter af livet, du ikke vidste noget om i forvejen. 

Stefan har arbejdet intenst med energibehandling i en del år nu, og har udviklet sin helt egen behandlingsform. Han har arbejdet med rigtig mange sportsfolk både herhjemme og i udlandet.

I dialog med mig finder vi ud af, om det ville være nyttigt for dig eller din familie at gå i et kombineret behandlingsforløb hos både mig og Stefan.