fbpx

Coaching og terapi for voksne

Find din egen plads i verden

Hjælp til sensitive voksne

Som særligt sensitiv reagerer du mere følsomt på alt, hvad du oplever – både det svære og det gode. Hos mig får redskaber til at vender dine frustrationer til en indre styrke og ro, som vil give der en følelse af at stå fast og ikke være afhængig af dine omgivelsers reaktioner på din følsomhed. Læs om sensitive voksne.

Lær at håndtere din stress

Med mine metoder finder vi hurtigt ind til den primære årsag til de uhensigtsmæssige stressreaktioner, du oplever. Via samtale og kroppens hukommelse hjælper jeg dig til at genfinde roen. Allerde efter første session vil du kunne mærke en mærkbar forskel. Læs mere om stress.

En effektiv metode

Systemisk opstilling

En af de metoder, jeg anvender, er systemisk opstilling. Det  er en meget mild og virkningsfuld behandlingsmetode til fx angst, stress og depression hos både børn og voksne. I systemisk opstilling flytter man problematikken uden for sig selv. Herved bliver det lettere at se, hvilke mønstre og forviklinger, der er i spil.

 

Metoden systemisk opstilling er vokset ud af familieopstilling, som i 1980’er blev udviklet af den tyske filosof og psykoterapeut Bert Hellinger, som opdagede, at psykiske problemer ofte går igen gennem relationer i de samme familier. Systemisk opstilling er en effektiv metode til at løsne op for de underlæggende dynamikker, som ubevidst påvirker klientens tanker, handlinger og følelser.

I min terapi kombinerer jeg systemisk opstilling med andre metoder som for eksempel kognitiv adfærdsterapi.

Læs mere om systemisk opstilling hos ISFO

 

Depression

Angst

Stress

Lavt selvværd

;

Gruppeforløb

Jeg laver gruppeforløb for unge mellem 13 og 16 år. Emnerne er typisk relateret til angst eller lavt selvværd.  

 

;

Terapi for børn og unge

 Jeg arbejder med en række efterprøvede redskaber, som jeg kombinerer alt efter, hvilke udfordringer dit barn oplever. Læs om terapi og coaching for børn og unge her

Læs seneste indlæg i bloggen

 

Terapi for sensitive voksne

Terapi for sensitive voksne

  Som særligt sensitiv reagerer du mere følsomt på alt, hvad du oplever – både det svære og det gode. Derfor kan du hurtigere føle dig overvældet af indtryk og miste balancen. Jeg tilbyder terapi for sensitive voksne. Her kan du læse lidt om min tilgang. Som særligt...

Angstsymptomer hos børn og voksne

Angstsymptomer hos børn og voksne

De mest almindelige fysiske angstsymptomer er vejrtrækningsbesvær, spændinger og smerter i brystet, svimmelhed, hjertebanken, muskelsmerter, hovedpine, rystende hænder, svedudbrud, mundtørhed, uklart syn, synkebesvær, halsen ’snører’ sig sammen, kvalme, uro i maven.‍...

Klientudtalelser

Efter en svær skilsmisse, var det en stor udfordring for mig at få hverdagen til at hænge sammen med 3 børn, jeg pludselig kun skulle have hveranden uge. Min karriere kørte på højtryk, men inde i havde jeg det så dårligt. Jeg havde brug for en person, der kunne hjælpe mig til at finde glæden ved livet tilbage, så jeg ikke blev ved med at flygte fra alle de følelser, der lå og ulmede. Jeg har efter et forløb hos Julie, fået en helt anden glæde ved mig selv. Jeg er ægte, og kan være den mor jeg ønsker at være. Har lært at takle svære udfordringer og konflikter på en helt anden måde. Jeg kan trække vejret igen. Giver Julie mine bedste anbefalinger!”
Lisa, 52 år

“Jeg tog kontakt til Julie, da jeg igennem de sidste 3 år har haft længere perioder, hvor jeg haft depressive tanker og haft angstlignende symptomer. Julie har igennem et samtaleforløb på 10 gange givet mig lige nøjagtig de redskaber, jeg har haft brug for. Når jeg har de dårlige perioder, som kommer af og til, ved jeg, hvad jeg skal gøre, for at komme ud af det igen, og nu har jeg igen troen på livet, og kan leve mine drømme ud. Jeg kan på det varmeste anbefale Julie Kyhn”
Ung mand, 25 år

Jeg kontaktede Julie, da jeg havde fået hende anbefalet af en veninde. Jeg var en smule skeptisk, da jeg havde gået i et længere forløb hos en psykolog og prøvet flere former for alternativ behandling. Jeg gik ned med stress og måtte forlade mit arbejde. Det er 6 år siden, og det er først efter et forløb hos Julie, at jeg har fået livsgnisten tilbage. Julie har via de metoder, hun bruger fundet ind til roden af, hvad der var årsagen til stressen. Vi har kigget ind i mit familiesystem, og jeg er blevet klar over, hvad der er roden til, hvorfor jeg blev ramt af stres. Det har givet mig en forståelse af, hvem jeg er, og hvordan jeg vil leve mit liv fremover. Hvis der er stress-signaler på vej, har jeg nu redskaberne til at håndtere det. Tak Julie”
Susan, 55 år

Om mig

Jeg er certificeret coach i mønsterbrydning og er derudover certificeret systemisk opstiller. Uddannelser, som har ændret mit liv – både privat og professionelt.

Jeg har arbejdet som folkeskolelærer i 14 år, og inden jeg fik min egen virksomhed, arbejdede jeg 3 år på en skole som børn-og ungecoach, hvor jeg samarbejdede med psykolog, ledelse, lærerene og forældre om børnenes trivsel . Derudover var en del af mit  arbejde at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen ved kollegial supervision og sparring.